2010-07-12 10:56:17• hírek • Szatmár.ro

Szerdáig jelentkezhetsz az ingyen Campus Fesztiválra

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Szatmári Magyar Diákszövetség meghívja a szatmári középiskolás végzős 12-es diákokat és az egyetemistákat (függetlenül attól, hogy melyik városba járja az egyetemi intézményt) a 2010. július 20-22. között szervezett Campus Olimpia valamelyik versenyszámába.

A debreceni Campus Olimpián megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára lesz megszervezve. A résztvevők próbára tehetik magukat a csocsó, kispályás labdarúgás, lábtenisz, strandröplabda, kosárlabda, streetball, váltóúszás. Ezek mellett a részvevők ingyen szállásban utazásban és két ebédben részesülnek, végül mindenek felett ingyen heti jegyet kapnak a rendezvényt követő Campus Fesztiválra.

A beérkező sportolók indulási jogosultságát és a kísérők létszámát a Versenybíróság ellenőrzi. Ennek során a csapatvezetők a nevezés alapján diákigazolvánnyal és személyi igazolvánnyal igazolják (az első mérkőzés előtt) a résztvevő sportolók személyazonosságát és a oktatási státusát, továbbá a már végzett hallgatók, versenyzők esetében indexmásolat szükséges, összesítő névsor. Az ellenőrzött sportolók és kísérők az adott versenyre érvényes rajtengedélyt kapnak. Sportorvosi igazolást nem kérnek, mindenki saját felelősségre versenyezhet.


Szardáig jelentkezhetsz az olimpiára
Szerdáig jelentkezhetsz az olimpiára


Az egyéni és a csapatversenyek első helyezettjei elnyerik a „CAMPUS OLIMPIA 2009/2010-es tanévi Egyetemi-és Főiskolai Bajnoka" címet, az I. II. III. helyezettek oklevél és érem díjazásban részesülnek. A versenyzők és a csapatok sportáganként külön oklevél és érem díjazásban részesülnek (részletek a sportágspecifikus kiírásoknál). A verseny helyszínei a Debreceni Egyetem sportlétesítményei valamint a Debreceni Termál Fürdő strandja.

A részvétel költsége egységesen 2000 Ft/fő - 30 lej/fő. A verseny rendezési költségeit a Debreceni Campus Nonprofit Kft. biztosítja. A verseny rendezésén kívüli költségek (utazás, szállás és 2 étkezés ingyenes) ingyenesek.

Minden résztvevő egy hetes belépőt kap a rendezvényt követő Campus Fesztiválra.

Nevezési határidő: 2010. július 14. szerda

Nevezési cím: www.szmdsz.wordpress.com, www.campusolimpia.hu

A nevezési díj befizetésének határideje és módja: 2010. július 14. az összeg a Szatmárnémeti, a Mihai Viteazul út, 10. szám alatt kifizethető.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: